Hauptmenü öffnen

Dylan McDermott (* as Mark McDermott 26. Oktober 1961 in Waterbury, Connecticut) is en US-amerikaanschen Schauspeler.

Inholtsverteken

Leven un WarkÄnnern

McDermotts Öllern, Diane un Richard McDermott, weern bi sien Geboort noch bannig jung, neemlich 15 un 17 Johr. Sien Mudder Diane is 1967 an en Scheetsehr doodbleven. De Ümstännen weern nich vullstännig kloor. De Fall is as Sülvstmoord afhannelt worrn. Tosamen mit sien Süster is McDermott dorna bi jemehr Grootmudder Avis Marino opwossen. In’t Johr 1976 weer he denn vun de drüdden Ehfro vun sien Vadder, Eve Ensler, adopteert worrn. Ensler is Schauspelersche un Theaterschrieversche un hett ünner annern The Vagina Monologues schreven.

McDermott hett de Fordham University afslaten. Blangen en grote Reeg vun Filmoptreden harr he ok Hööftrullen in verscheden Feernsehregen, so as The Practice oder American Horror Story. Siet 2013 is he Hööftdorsteller in de US-amerikaanschen Reeg Hostages.

Vun 1995 bit 2007 weer he mit de Schauspelersche Shiva Rose McDermott verheiraat. Mit ehr hett he twee Döchter. In’t Johr 1998 stünn he op de List The 50 Most Beautiful People in the World vun de TietschriftPeople“.

Filmografie (Utwahl)Ännern

Johr Titel Synchroonsnacker
1987 Hamburger Hill Wolfgang Müller
1988 The Blue Iguana
dt.: Blue Iguana oder der Sarg ist Himmelblau
Ulrich Gressieker
1989 Twister
dt.: Twister – keine ganz normale Familie
 
1989 Steel Magnolias
dt.: Magnolien aus Stahl
Christian Toberentz
1990 Hardware
dt.: M.A.R.K. 13 – Hardware
Udo Wachtveitl
1991 Where Sleeping Dogs Lie
dt.: Warum schlafende Hunde wecken
 
1992 Jersey Girl
dt.: Love Crash
 
1992 The Fear Inside
dt.: Agoraphobia – Die Angst im Kopf
Torsten Michaelis
1993 In the Line of Fire
dt.: In the Line of Fire – Die zweite Chance
Pierre Peters-Arnolds
1994 The Cowboy Way
dt.: Machen wir’s wie Cowboys
Martin Keßler
1994 Miracle on 34th Street
dt.: Das Wunder von Manhattan
Uwe Büschken
1995 Destiny Turns on the Radio
dt.: Destiny – Hoher Einsatz in Las Vegas
Torsten Michaelis
1995 Home for the Holidays
dt.: Familienfeste und andere Schwierigkeiten
Uwe Büschken
1999 Three to Tango
dt.: Ein Date zu dritt
Tom Vogt
2001 Texas Rangers Tom Vogt
2003 Party Monster Thomas Nero Wolff
2003 Wonderland Kai Taschner
1997-2004 The Practice, Feernsehreeg
dt.: Practice – Die Anwälte
Stefan Staudinger
2005 Edison Tom Vogt
2005 The Tenants
dt.: Die letzten Mieter
Stephan Schwartz
2005 The Mistress of Spices
dt.: Die Hüterin der Gewürze
Thomas Nero Wolff
2006 Unbeatable Harold  
2007 The Messengers Tom Vogt
2007-08 Big Shots, Feernsehreeg  
2010 Burning Palms  
2009-10 Dark Blue, Feernsehreeg Stefan Staudinger
2012 Nobody Walks
dt.: Versuchung – kannst du widerstehen?
Jörg Hengstler
2012 The Campaign
dt.: Die Qual der Wahl
Tom Vogt
2012 The Perks of Being a Wallflower
dt.: Vielleicht lieber morgen
Peter Flechtner
2011-13 American Horror Story, Feernsehreeg Peter Flechtner
2013 Olympus Has Fallen
dt.: Olympus Has Fallen – Die Welt in Gefahr
Peter Flechtner
2013-14 Hostages, Feernsehreeg Tom Vogt
2014 Freezer
dt.: Freezer – Rache eiskalt serviert
Torsten Michaelis
2014-15 Stalker, Feernsehreeg Peter Flechtner
2015 Survivor
dt.: Jagd durch London
Tom Vogt
2017 Blind  
2018 Josie  

UttekenÄnnern

McDermott weer bit hüüt (August 2014) för sössteihn Film- un Feernsehpriesen vörslahn, as för den Emmy oder den Satellite Award. Wunnen hett twee Priesen:

WeblenkenÄnnern

  Dylan McDermott. Mehr Biller, Videos oder Audiodateien to’t Thema gifft dat bi Wikimedia Commons.