Elisabeth Romano

düütsche Schauspelersche

Elisabeth Romano (* 1967) is en düütsche Schauspelersche.

Romano is siet 1991 as Schauspelersche för Film un Feernsehn aktiv. Se höört siet 1992 fast to dat Ensemble vun’t Münchner Volkstheater.

Verheiraat is se mit ehrn Schauspelerkolleeg Heio von Stetten. Se hett twee Kinner.

Filmografie (Utwahl)Ännern

Johr Titel
1992 Wunderjahre
1996 Alle haben geschwiegen, Feernsehn
1998 Fever
1998 ¿Bin ich schön?
2002 Sag einfach ja! Feernsehn
2010 Rock It!

WeblinkÄnnern