Hauptmenü öffnen

Henning Baum (* 20. September 1972 in Essen) is en düütschen Schauspeler.

Inholtsverteken

Leven un WarkÄnnern

Bekannt wurrn is he mit de Feernsehreeg Mit Herz und Handschellen, in de he en schwulen Polizist speelt hett. För sien Rull is he 2004 as „Best Schauspeler in en Serie“ mit den Düütschen Feernsehpries uttekent wurrn.

In de Twüschentiet hett he an mehr as sösstig Produkschonen mitarbeit, so as 2007 in Moppel-ich mit Christine Neubauer un Die Masche mit der Liebe mit Anja Kling. De Swoorpunkt vun sien Arbeit liggt bi’t Feernsehn.

Filmografie (Utwahl)Ännern

Johr Titel
1998 Die zwei beiden vom Fach, Kortfilm, Feernsehn
1999 Der Unbestechliche, Feernsehn
2001 Mädchen, Mädchen
2001-02 Sinan Toprak ist der Unbestechliche, Feernsehreeg
2002 Sag einfach ja!, Feernsehn
2002 Drei Stern Rot
2002 Wen küsst die Braut?, Feernsehn
2003 Für immer verloren, Feernsehn
2004 21 Liebesbriefe, Feernsehn
2006 Deutschmänner, Feernsehn
2006 Good Kill
2006 Franziskas Gespür für Männer, Feernsehn
2007 Moppel-Ich, Feernsehn
2007 Die Masche mit der Liebe, Feernsehn
2007 Die Jäger des Ostsee-Schatzes, Feernsehn
2008 Mord in aller Unschuld, Feernsehn
2008 Bis dass der Tod uns scheidet, Feernsehn
2008 Die Liebesflüsterin, Feernsehn
2008 Treuepunkte, Feernsehn
2002-10 Mit Herz und Handschellen, Feernsehnreeg
2011 Niemand ist eine Insel, Feernsehn
2012 Nicht mit mir, Liebling, Feernsehn
2010-14 Der letzte Bulle, Feernsehreeg
2016 Im Zweifel, Feernsehn
2016 Burg Schreckenstein
2017 Der 7. Tag, Feernsehn
2017 Burg Schreckenstein II - Küssen (nicht) verboten
2018 Jim Knopf und Lukas der Lokomotivführer

UttekenÄnnern

WeblenkenÄnnern