Naike Rivelli

Naike Rivelli (* 10. Oktober 1974 in München) is en italieensche Schauspelersche un Model.

Naike Rivelli is de Dochter vun de Schauspelersche Ornella Muti un den spaansch Produzenten Jose Luis Bermudez de Castro. Se hett an de Internatschonale School för Theater un Kino in Rom studeert. To den Film is se över ehr Utsehn kamen: Se un ehr Mudder seht sik liek un so is se in en poor Produkschonen tosamen mit ehr Mudder optreden. Rivelli hett en junge Fru speelt un ehr Mudder hett desülvige Fru speelt, as se oolt weer.

In't Johr 2002 hett se an de Siet vun Matthias Koeberlin in'n Film Das Jesus Video de Hööftrull vun Sharon speelt.

As Model hett se för Alviero Martini, Christian Dior, Cartier und Emporio Armani arbeidt.

Siet 2002 is se mit Manou Lubowski verheiradt, den se bi de Dreiarbeiten vun dat "Jesus Video" drapen hett. Ut en vörherige Leev hett se en Söhn Akash, de 1996 boren is.

Se is in München boren un ehr Mann is en Düütschen, aver sülvst snackt se meist keen Düütsch.

FilmografieÄnnern

Johr Titel Synchroonsnacker
1990 Il viaggio di Capitan Fracassa
dt.: Die Reise des Capitan Fracassa
 
1998 Angelo nero, Feernsehn  
1999 The Unscarred  
1999 Der Graf von Monte Christo, Feernseh-Minireeg  
2001 Antonia - Zwischen Liebe und Macht, Feernsehn  
2001 South Kensington  
2002 Das Jesus Video, Feernsehn  
2005 DeKronos – Il demone del tempo  
2009 Open Graves Katja Hiller
2010 Benvenuti al sud
dt.: Willkommen im Süden
 
2012 L’ultimo Libro  
2017 Dove non ho mai abitato  

WeblenkenÄnnern