Regard (börgerlich Dardan Aliu; ok DJ Regard) is en kosovaarsch DJ un Musikproduzent.

KarriereÄnnern

Bekanntheit kreeg Regard in‘n Sömmer 2019 dör dat Leed Ride It. Dat is en Cover bzw. Remix vun dat glieknamig Leed vun Jay Sean, dat 2008 Platz 11 vun de britisch Charts reckt hett.[1] De Song in‘n Deep-House-Stil gung vör allen dör TikTok viral, wo dör en Challenge mehr as 4,1 Millionen vun Brukern maakt Videos dorto upstellt wurrn. Ok up Spotify weer de Song spoodriek. Wegen dissen Erfolg kreeg Regard en Plattenverdrag bi dat Label Ministry of Sound.[2] Sien Version vun dat Leed kunn in Grootbritannien mit Platz 2 de Platzeeren vun dat Original överdrapen un buterdem in verscheeden Musikcharts weltwiet instiegen. In Düütschland reck dat Leed Platz veer vun de Singlecharts.[3]

DiskografieÄnnern

SinglesÄnnern

  • 2016: Your Face (feat. Binnay)
  • 2016: No One like You (feat. Scarlett Quinn)
  • 2017: Me & I (feat. Sarah Abad)
  • 2018: Love Yourself (feat. Scarlett Quinn)
  • 2018: You’re Mine
  • 2018: Sun Goes Down (mit Drop G feat. Evrencan Gündüz)
  • 2018: Call Me (feat. Veronica Brawo)
  • 2018: Dream (mit Venta)
  • 2019: Break My Heart (mit Osman Altun & Megan Kashat)
  • 2019: Time (mit DJ Marlon)
  • 2019: Deep Control (mit Drop G & Ömer Bükülmezoğlu)
  • 2019: You Will Be My Queen (mit Michael Shynes)
  • 2019: Desert Love (mit Ömer Bükülmezoğlu)
  • 2019: Good Vibes (mit LePrince)
  • 2019: Ride It
  • 2020: Secrets (mit Raye)

Enkeld NahwiesenÄnnern

  1. Jay Sean in den britischen Charts
  2. https://www.bbc.com/news/newsbeat-49856548
  3. https://www.offiziellecharts.de/suche?artist_search=Regard&do_search=do

WeblinksÄnnern