Hauptmenü öffnen

Sandra Keck (* 8. Oktober 1967 in Cuxhoben) is en Singersche, Speelbaassche, Schauspelersche un Schrieversche.

Inholtsverteken

LevenÄnnern

Sandra Keck hett hör eerst Böhneninsichten tosommen mit hör Bröer Florian Keck bi Rolf Zuckowski sien Sendung „Rolf und seine Freunde“ kregen.

Siet den 27. Mai 1990 höört se to dat Ensemble van’t Ohnsorg-Theater un is neben Schauspelers as Heidi Kabel, Jürgen Pooch, Ursula Hinrichs un Uwe Friedrichsen uptreden.

1996 hett se mit een paar anner Schauspelerkollegen de „Theater Companie“ grünnd.

Ehr eerste Regie föhr se 1999 mit dat Märchen „Räuber Hotzenplotz“. As Autorin hett se sück mit dat MusicalWi rockt op platt“ een Naam maakt, dat se in de Jubiläumsspöltiet van dat Ohnsorg-Theater in’t Johr 2002/2003 schreev un dat van 28. September 2002 bit 22. Oktober 2005 an’t Huus un up Tournee meest 100 mal speelt wurrn is.

UtteknungenÄnnern

FilmografieÄnnern

Johr Titel
1991 Na sowas!, Feernsehn
1994 Die Lokalbahn, Feernsehn
1995 Der Oleanderpapagei, Feernsehn
1996 Strandräuber, Feernsehn
1996 Die Ohnsorgs, Feernsehreeg
1997 Rommee zu dritt, Feernsehn
1999 Blütenzauber, Feernsehn
2000 Morgen wird alles anders, Feernsehn
2002 Jennys Rezept, Feernsehn
2003 Der wahre Jakob, Feernsehn
2007 Schwarze Hochzeit, Feernsehn

WarkenÄnnern

WeblenkenÄnnern