Hauptmenü öffnen

Willem Fricke (* 10. August 1928 in Winsen; † 24. Juli 2009 in Hamborg) weer en düütsch Schauspeler.

Sien Debüt as Schauspeler geev he 1952 in Cuxhoben un speel af 1965 an dat Ernst-Deutsch-Theater, u.a. in Inszenierungen vun Karl Paryla. He is aver ok siet de Speeltiet 1984/85 an’t Ohnsorg-Theater uptreden.

Fricke weer in lüttgere Rullen ok in’t Feernsehen vertreden, so t.B. in de Regen Stahlnetz, Percy Stuart un Hotel Elfie.

Filmografie (Utwahl)Ännern

Johr Titel
1963 Wassa Schelesnowa, Feernsehn
1969 Schrott, Feernsehn
1971 Das ehrliche Interview
1994 Die Lokalbahn, Feernsehn
1996 Strandräuber, Feernsehn
1999 Blütenzauber, Feernsehn
2002 Die Reise nach Kapstadt, Feernsehn

WeblinksÄnnern