William McNamara

William McNamara (* as William West McNamara 31. März 1965 in Dallas, Texas) is en US-amerikaanschen Schauspeler.

Leven un WarkÄnnern

McNamara sien Vadder weer Rennfohrer för de Ford Motor Company, sien Mudder weer Binnenarchitektsche. Studeert hett McNamaraan de Columbia University, later studeer he de Schauspeelkunst an’t Lee Strasberg Institute.

An de Siet vun James Earl Jones hett McNamara sien Debüt in den Feernsehfilm Soldier Boys geven un weer dorna in Stealing Home an de Siet vun Jodie Foster to sehn. In de Johren dorna hett he an tallrieke Produkschonen mitarbeit.

Filmografie (Utwahl)Ännern

Johr Titel Synchroonsnacker
1987 Opera
dt.: Terror in der Oper
Philipp Moog
1988 The Beat
dt.: Club der Rebellen
 
1988 Steeling Home
dt.: Katies Sehnsucht
 
1989 Dream a Little Dream  
1991 Wildflower, Feernsehn
dt.: Wilde Alice
Timmo Niesner (Synchro 1995)
1992 Doing Time on Maple Drive, Feernsehn
dt.: Der Schein trügt
 
1994 Radio Inside
dt.: Zwei Männer um Natalie
 
1994 Chasers
dt.: Chasers – Zu sexy für den Knast
Nicolas Böll
1995 Girl in the Cadillac
dt.: Flucht im roten Cadillac
Norman Matt (Synchro 1997)
1995 Copycat
dt.: Copykill
Andreas Fröhlich
1996 Snitch  
1997 Glam  
1998 Something to Believe In  
1998 Ringmaster
dt.: Ring frei! – Die Jerry Springer Story
Johannes Berenz (Synchro 2001)
1999 Implicated
dt.: Ich küsse dich, ich töte dich
 
2000 Just Sue Me  
2000 Paper Bullets
dt.: China Connection
 
2004 The Kings of Brooklyn  
2006 The Iron Man  
2007 A Dance for Bethany  
2009 The Bleeding  
2010 The Ascent  
2013 The Devil’s Dozen  
2013 Ambushed
dt.: Thrill to Kill
Michael Bauer
2014 Gas Light  
2014 Stranded  
2015 Risk for Honor  
2015 Beyond the Farthest Star  
2016 Gas Light  
2016 Streets of East L.A.  
2017 Deprivation  
2018 Rottentail  

UttekenÄnnern

McNamara hett noch keen Priesen wunnen (Stand: Oktober 2012), weer aver 1993 för den CableACE in de Kategorie Best Schauspeler in en Feernsehfilm oder Minireeg för sien Rull in Wilde Alice nomineert.

WeblenkenÄnnern