Hauptmenü öffnen
Emilie de Ravin (2012)

Emilie de Ravin (* 27. Dezember 1981 in Mount Eliza, Victoria) is en austraalsche Schauspelersche, de dör Rullen in verschedene Feernsehregen bekannt worrn is.

Leven un WarkÄnnern

Ravin is al siet Ehr Kindheit op künstlerisch Rebeet ünnerwegens. Mit negen Johren füngt se mit Ballettünnericht an. Mit föffteihn weer se an’t renomeerteste Balletinstitut vun Australien opnahmen. Se stünn för vele Produkschonen vun de Australian Ballet Company op de Bühne as ok för’t Festival Danceworld 301.

Weltwiet bekannt worrn is se as Claire Littleton in een vun de Hööftrullen in de US-amerikaanschen Feernsehreeg Lost, de se vun 2004 bit 2010 speelt hett. In den Horrorfilm The Hills Have Eyes hett se 2006 en Nevenrull hatt. En wietere Hööftrull speel se 2010 as Ally Craig in den Kinofilm Remember Me.

Se hett in’n Juni 2006 ehrn Schauspeelkolleg Josh Janowicz heiraat, man de Eh hett man jüst söss Maanden hollen.

FilmografieÄnnern

Johr Titel Synchroonsnacker
1999-2000 BeastMaster, Feernsehreeg
dt.: BeastMaster – Herr der Wildnis
Sonja Reichelt
2000-02 Roswell, Feernsehreeg Diana Borgwardt
2002 Carrie, Feernsehn Stefanie von Lerchenfeld
2005 Brick Julia Kaufmann
2005 Santa’s Slay
dt.: Santa’s Slay – Blutige Weihnachten
Julia Kaufmann
2006 The Hills Have Eyes
dt.: The Hills Have Eyes – Hügel der blutigen Augen
Ilona Brokowski
2009 High Noon, Feernsehn
dt.: Im Licht des Vergessens
Ilona Brokowski
2010 Remember Me
dt.: Remember Me – Lebe den Augenblick
Anna Grisebach
2010 The Chameleon
dt.: Das Chamäleon
Katharina von Keller
2004-10 Lost, Feernsehreeg Ilona Brokowski
2012 Americana, Feernsehn  
2013 Air Force One is Down, Feernsehn-Tweedeeler Ilona Otto
2015 The Submarine Kid  
2012 Hulluna Saraan  
2012-18 Once Upon a Time, Feernsehreeg
dt.: Once Upon a Time – Es war einmal …
Ilona Brokowski

UttekenÄnnern

För ehr Filmwark weer de Ravin bit hüüt veer mol för Filmpriesen nomineert. Uttekent weer se eerst eenmol, neemlich 2006 vun de Screen Actors Guild Awards tosamen mit ehr Kollegen in de Kategorie Best Dorstellen vun en Ensemble in en Drama-Reeg in de Feernsehreeg Lost.

WeblinksÄnnern

  Emilie de Ravin. Mehr Biller, Videos oder Audiodateien to’t Thema gifft dat bi Wikimedia Commons.