Hauptmenü öffnen
Helen Flint (1935)

Helen Flint (* 14. Januar 1898 in Chicago; † 9. September 1967 in Washington D.C.) weer en US-amerikaansch Schauspelerin un Theaterdorstellerin.

As Theaterdorstellerin weer se tüschen 1921 un 1946 an’ Broadway aktiv, se speel all tosommen in 20 Stücke mit. Hör Kino-Loopbahn fung 1931 an un se speel bit 1944 in all tosommen 23 Filmen mit, meest in de Rull vun en licht Deern. Hör bekanntst Films sünd Call It Murder (1934), Blinde Wut (1936), Der kleine Lord (1936) un Geheimbund Schwarze Legion (1937).

Flint is an’ 9. September 1967 in Washington storven, nahdem se vun en Auto anfohren wurrn weer.

Filmografie (Utwahll)Ännern

Johr Titel Synchroonsnacker
1934 Midnight
dt.: Call it Murder
 
1934 Manhattan Love Song  
1935 Ah, Wilderness!  
1936 Fury
dt.: Blinde Wut
 
1936 Little Lord Fauntleroy
dt.: Der kleine Lord
 
1936 Riffraff  
1937 Black Legion
dt.: Geheimbund „Schwarze Legion“
Eva Pflug
1937 Married Before Breakfast  

WeblenkenÄnnern