Jennifer Lien

Jennifer Lien (1996)

Jennifer Lien (* 24. August 1974 in Chicago, USA) is en US-amerikaansche Schauspelersche.

Leven un WarkÄnnern

Lien hett al as Kind in’t Öller af 13 Johren in tallrieke Theaterstücken op de Bühne stahn, so as Othello oder The Tempest. Johren later hett se ok anfungen in Filmprodukschonen mittospelen. Ehrn eersten Dörbrook harr se mit de Sepenoper Another World, in de se twee Johr lang en Weetkind speelt hett.

In de Feernsehreeg Star Trek: Voyager hett se vun 1995 bit 1997 de Ocampa-Fro Kes dorstellt un is mit disse Rull internatschonal bekannt worrn. In de USA is se butendem ok as Synchroonsnackersche vun verschedene Tekentrick-Produkschonen bekannt.

Lien is mit Phil Hwang verheiraadt un hett 2002 en Söhn op de Welt bröcht. Mit sien Geboort hett Lien ehr künstlerische Loopbahn afbroken un en Studium afslaten, üm dorna as Nehrensberader to arbeiten.

Filmografie (Utwahl)Ännern

Johr Titel Synchroonsnacker
1991-92 Another World, Feernsehreeg  
1993-94 Phenom
dt.: Phenom – Das Tenniswunder
 
1998 Punk! Bettina Weiß
1998 The Lion King II: Simba's Pride, Video
dt.: Der König der Löwen 2: Simbas Königreich
Sandra Schwittau
1998 American History X Diana Borgwardt
1995-2000 Star Trek: Voyager
dt.: Star Trek – Raumschiff Voyager
Diana Borgwardt
1997-2000 Men in Black: The Series
dt.: Men in Black – Die Serie
Anke Reitzenstein

WeblenkenÄnnern