Joachim Regelien

Düütscher Schauspeler

Joachim Regelien (* 25. Juni 1941 in Berlin) is en düütsch Schauspeler.

Regelien weer siet de laat 1960er Johren in’t Feernsehn to sehn. Sien woll bekanntsten Upträe harr he in de Feernsehreeg Kara Ben Nemsi Effendi. Bit hüüd is he immer mal wedder in Gastrullen to sehn, vör allen in Krimis.[1] Dorneben hörr he to de Stammbesatten vun de Serien Nicht von schlechten Eltern un Die Schule am See. Regelien weer verheiraadt mit de Schauspelerin Judy Winter.

Filmografie (Utwahl)Ännern

Johr Titel
1968 Maß für Maß, Feernsehn
1971 Jaider, der einsame Jäger
1972 Ohne Nachsicht
1973 Ein für allemal
1973-75 Kara Ben Nemsi Effendi, Feernsehreeg
1979 Zwei Tore hat der Hof, Feernsehn
1987 Jacob hinter der blauen Tür
1991 Das serbische Mädchen
1993-95 Nicht von schlechten Eltern, Feernsehreeg
1995-2009 Tatort, Feernsehfolgen

WeblenkenÄnnern

Enkeld NahwiesenÄnnern

  1. Booklet to de DVD-Utgaav vun de Feernsehreeg Kara Ben Nemsi Effendi