Hauptmenü öffnen

Marianne Muellerleile (* 26. November 1948 in St. Louis, Missouri) is en US-amerikaansch Schauspelerin.

Marianne Muellerleile is de Dochter vun Margaret Keany un Cecil E. Muellerleile, de de Vörstand vun en Ölfirma is. Bekannt wurr Muellerleile vör allen mit Gastrullen in de US-Feensehregen Nip/Tuck – Schönheit hat ihren Preis un Will & Grace, aver ok in Terminator Film mit Arnold Schwarzenegger. Lütte Rullen hett Muellerleile in tallrieke wietere Regen speelt, man en grote Rull is in ehr Loopbahn nie dorbi wesen.

Siet den 7. Mai 1988 is Muellerleile verheiraat.

Filmografie (Utwahl)Ännern

Johr Titel Synchroonsnacker
1983 Going Berserk
dt.: Auf die Bäume, ihr Affen
 
1986 Whatever It Takes  
1987 The Trouble with Dick
dt.: Viel Ärger um Dick
 
1989 Curse II: The Bite
dt.: The Bite
 
1992 Passion Fish Andrea Brix
1992 Santa Barabara, Feernsehepisoden
dt.: California Clan
 
1993 Night Eyes Three
dt.: Bodyguard für heiße Nächte
 
1995 Family Values, Feernsehn  
1996 Chameleon
dt.: Das Chamäleon
 
1997 A Smile Like Yours
dt.: A Smile like yours – Kein Lächeln wie deins
 
2000 Return to Me
dt.: Zurück zu dir
Regina Lemnitz
2001 Devil’s Prey
dt.: Altar des Satans
 
2002-04 Life with Bonnie, Feernsehreeg
dt.: Alles dreht sich um Bonnie
 
2005 Thank You for Smoking  
2007 Adventures of Johnny Tao  
2001-08 Passions, Feernsehreeg  
2014 Some Kind of Beautiful
dt.: Professor Love
Sonja Deutsch (Synchro 2016)

WeblenkenÄnnern