Hauptmenü öffnen
Traudel Haas 2010

Traudel Haas (* 3. September 1945 in Berlin aus Getraude Haas) is en düütsch Synchroonsnackerin un Schauspelerin.

Inholtsverteken

LevenÄnnern

Haas hett hör Schaspeelutbilden an dat Max-Reinhardt-Seminar in Berlin makt un hett 10 Johr lang Theater speelt. Dornah hett se sück aber blots noch up de Synchroonisatschoon konzentreert, blots mal ünnerbraaken, för en Tiet, as se Schoolmeester weer. Se is de faste Stimm vun Kathleen Turner. Dorneben synchronisser se aber ok noch Ellen Barkin as ok Frances McDormand. Af un an trett se ok noch in Feernsehserien up as in Doppelter Einsatz, Aus heiterem Himmel oder Die Zwei.

SynchroonisatschonenÄnnern

Filmografie (Utwahl)Ännern

Johr Titel
1969 La Felicita..., Feernsehn
1995 Looosers!
1998 Candy
1999 Picknick im Schnee, Feernsehn
2005 Vera – Die Frau des Sizilianers, Feernsehn
2008 Ein starker Abgang, Feernsehn

WeblenkenÄnnern