Hauptmenü öffnen
Jorge Garcia (2007)

Jorge Garcia (* 28. April 1973 in Omaha, Nebraska) is en US-amerikaanschen Schauspeler, de dör sien Hööftrull in de Feernsehreeg Lost bekannt worrn is.

Leven un WarkÄnnern

Garcia is de Söhn vun en chileenschen Dokter un en kubaansche Schoolmeestersche. Opwossen is he in Süüdkalifornien. De High School besöch he in San Clemente. In de sövten Klass speel he den legen Kerl in en Musikprodukschoon, de op de Grundlaag vun en Comic entstahn is. Dormols hett he markt, dat he över de Schauspeleree in’t Showbusiness instiegen künn. Na dat College hett he sik dat Beverly Hills Playhouse – at is en Theater mit Schauspeelschool – anslaten, woneem he denn fast arbeit hett.

Op de Bühne weer he in Produkschonen as The Midnight Zone, Something Borrowed Something Blue, Romancing Valentino, Fiddler on the Roof, Hurleyburley un Guys and Dolls to sehn, is aver ok in Stand-up-Kummedie in Los Angeles optreden. Bito speel he Nevenrullen in tallrieke Feernseh- un Filmprodukschonen. Internatschonal bekannt worrn is he mit sien Rull in de Feernsehreeg Lost. He fallt sünners dordör op, dat he teemlich Övergewicht hett.

Siet eenige Johren is Garcia in’t Internett teemlich aktiv un bedirfft en Blog ansteed vun en professchonelle Websteed. Ok in’n Blog to Lost is he een vun de Schauspelers, de mit de meisten Antwoorten geven de[1]. To de sössten Staffel hett he butendem tosamen mit sien Bruut Bethany James Leigh Shady en egen Podcast to de Reeg bedreven.

Filmografie (Utwahl)Ännern

Johr Titel Synchroonsnacker
1997 Raven’s Ridge  
2001 Tomorrow by Midnight
dt.: After Midnight
 
2002 The Slow and the Cautious, Kortfilm  
2003 Old School, Feernsehn  
2003-04 Becker, Feernsehreeg Dominik Auer
2004 Happily Even After  
2004 Our Time Is Up, Kortfilm Gerhard Jilka
2005 The Good Humor Man  
2006 Deck the Halls
dt.: Blendende Weihnachten
Gerrit Schmidt-Foß
2007 Sweetzer  
2004-10 Lost, Feernsehreeg Gerrit Schmidt-Foß
2012 Alcatraz, Feernsehreeg Gerrit Schmidt-Foß
2013 The Ordained, Feernsehn  
2013 iSteve  
2014 Food Truck, Feernsehn  
2015 The Wedding Ringer
dt.: Die Trauzeugen AG
Tobias Nath
2016 Rock Dog, Animatschoon, Stimm Tobias Nath
2017 The Healer  
2013-18 Hawaii Five-0, Feernsehreeg Gerrit Schmidt-Foß

UttekenÄnnern

Garcia is för dien Schauspeel bit hüüt (Dezember 2014) sössteihn mol för Filmpriesen vörslahn wesen – vör allen för sien Rull in Lost. Uttenekt worrn is he bit nu dreemol:

  • 2006: mit den Screen Actors Guild Award in de Kategorie Best Ensemble-Leistung in en Drama-Reeg för Lost
  • 2006: mit den ALMA Award in de Kategorie Rutragen Nevendorsteller un en Feernsehreeg för Lost
  • 2008: mit den ALMA Award in de Kategorie Rutragen Nevendorsteller un en Feernsehreeg för Lost

WeblenkenÄnnern

  Jorge Garcia. Mehr Biller, Videos oder Audiodateien to’t Thema gifft dat bi Wikimedia Commons.

BornsÄnnern

  1. „For the Lost Actors“, offizielles Lost-Forum „The Fuselage“. Afropen an’n 1. März 2010.