Hauptmenü öffnen

Randolf Kronberg (* 23. September 1942 in Breslau; † 2. März 2007 in München; eegentlich Randolf Schmitt) weer en düütsch Schauspeler un Synchroonsnacker. He leev toletzt in München. De meest Lüüd kennt hüm as de düütsche Stimm vun Eddie Murphy.

Inholtsverteken

Synchroonarbeiten (Utwahl)Ännern

Filmografie (Utwahl)Ännern

Johr Titel
1966 Das Gartenfest, Feernsehn
1967 Ein Mann, der nichts gewinnt, Feernsehn
1969 ...tot im Kanapu, Feernsehn
1971 Leiche gesucht, Feernsehn
1975 Anna und Edith, Feernsehn
1980 Stern ohne Himmel
1981 Im Morgenwind, Feernsehn
1983 Die Zeiten ändern sich, Feernseh-Minireeg
1997 Scarmour

Anners watÄnnern

In en Interview von 2002 hett Kronberg seggt, dat he sien Paraderull as düütsch Stimm för Eddie Murphy all lang afgeven wull, vör allen, weil hüm de Rull stimmlich belasten dee un he todem völ vun Murphy sien Filmen nich besünners much.

WeblenkenÄnnern